top of page

Unika och spänstiga
insatser som ger effekt!

Vi hjälper våra kunder igång, vidare och framåt – i stora som små projekt.

Det finns en distinktion mellan att vara nöjd och bara nöja sig. Genom en väl genomtänkt strategi och korrekt produktion kan vi på Someko, en digital byrå i Helsingborg, garantera att du uppnår det senare.

 

Detta gör oss unika jämfört med andra. Vi hoppas att vi får möjligheten att samarbeta med dig.

young blonde businesswoman working online using digital tablet while standing at modern st
Varför Välja oss

Inga startavgifter-, dolda kostnader eller bindningstider

Vi på Someko anser att alla företag oavsett storlek och budget har professionell marknadsföring.

Därför har vi slopat alla startavgifter. Transparens är vårt löfte till dig – ingen plats för dolda avgifter i vår service. Med oss kan du känna dig trygg. Friheten att välja utan krav på bindningstid – det är vårt löfte till dig. Flexibiltet är vår styrka.

Dynamisk marknadsföringsstrategi för B2B och B2C
Grafisk presentation av konverteringsfunnel

Få fler kunder

Öka din digitala närvaro och ditt kundflöde med vår strategiska digitala marknadsföring. Locka och behåll fler kunder genom våra skräddarsydda lösningar för just ditt företag.

Marknadsföring på olika digitala plattformar

Valuta för pengarna

Maximera din investering med Somekos digitala marknadsföring. Vi levererar inte bara synliga resultat, vi levererar mätbar och påtaglig framgång för varje spenderad krona.

Strategiskt partnerskap och affärsallianser

Vi sköter allt åt er

Luta er tillbaka med vetskapen att vi tar hand om er digitala närvaro från början till slut. Från strategi till genomförande - vi tar hand om allt så att ni kan fokusera på att driva ert företag framåt.

VARFÖR VÄLJA OSS ?

ALLT DU BEHÖVER OCH MER DÄRTILL

Grafisk representation av marknadsundersökningar

Sökmotoroptimering (SEO)

Vi hjälper erat företag att växa. Vi arbetar med sökmotoroptimering (SEO) för att öka ert företags kundkrets och försäljning. Vårt koncept baseras på fyra huvudfokus: SEO, Google Ads, Sociala Medier och webbutveckling

Google Ads - Annonsera på google

Vi är en väletablerad Google Ads-byrå i Helsingborg som fokuserar på sökordsannonsering för företag över hela landet. För byråer är Google Ads lika viktigt som en symaskin är för en sömmerska: det ger oss snabbt utmärkta resultat som leder till ökad trafik och försäljning. 

Kundberättelser och framgångsrika fallstudier
Interaktivt webinar och onlineutbildning i marknadsföring

Sociala Medier - Resultat och tillväxt

Digital marknadsföring via sociala medier är oerhört viktigt eftersom det ger företag möjlighet att nå en bred publik, bygga varumärkesmedvetenhet och engagera kunder på ett personligt sätt. Dessutom erbjuder det unika mätverktyg som ger insikter för att optimera kampanjer och uppnå ökad lönsamhet.

sociala medie
WEBPAGE

Webbdesign - En helhets lösning

Vi skapar hemsidor som är 100% responsiva för en optimal upplevelse på alla skärmstorlekar. Om så önskas tar vi hand om drift och hosting av er hemsida.

Visuell identitet och varumärkeskonsistens

VARFÖR SKA JAG VÄLJA SOMEKO?
 

meta certifikat
meta business partner
google partner
microsoft ads partner

Vi är nystartade men har mer än 10 års erfarenhet och vi strävar efter att vara en av Sveriges ledande och nischade byrår inom Google Ads och Sociala Medier.

Vi arbetar med allt ifrån lokala aktörer till större bolag.

Vi förstår helheten kring sökordsannonsering och affärsnyttan den ska tjäna i form av varumärkeskännedom och ökad försäljning. Vi förstår hur Meta Ads fungerar, det är en grym annonsplattform som låter dig annonsera på sociala medieplattformar som Facebook och Instagram. Det är som att ha en megafon i handen, fast utan allt skrikande

Vi har ett tätt och transparent samarbete med våra kunder och följer ständigt upp resultatet på arbetet vi gör

Vi har dokumenterat mycket goda resultat då vi hjälpt en rad företag, inom olika branscher, att lyckas och nå sina mål i många år.

Kreativ användning av hashtags i sociala medier

Vi sköter allt åt er.

Vi sköter allt åt er från start till slut samt vare sig det gäller Sociala Medier , Google Ads eller en hemsida.

Allt du behöver och lite till.

bottom of page